Συνεργασία ΟΑΣΠΕ και Αστέρα Μελισσοχωρίου

719

O ΑΟ Αστέρας Μελισσοχωρίου ξεκινά μια νέα συνεργασία σε επίπεδο ακαδημίας με τον ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), τον μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Αθλητικό Οργανισμό.
Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία προσβλέπει στην ανάπτυξη και την ακόμη καλύτερη λειτουργία και οργάνωση των τμημάτων υποδομής του ιστορικού συλλόγου της Λάρισας.

Ο διοικητικός υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αστέρα κ. Λεωνίδας Μπουρντένας έδωσε το «πράσινο φως» στην πρόεδρο του ΟΑΣΠΕ κ. Δώρα Ιωακειμίδου να αναλάβει το δύσκολο αλλά συνάμα ιδιαίτερα δημιουργικό ρόλο της Υπεύθυνης Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Ακαδημίας του Αστέρα Μελισσοχωρίου, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Αναστάσιο Βασιλειάδη.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοποριακής συνεργασίας, οι φιλόδοξοι νέοι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να διδαχθούν όλες τις απαραίτητες τεχνικές του λαοφιλούς αθλήματος και να μυηθούν στη φιλοσοφία ενός συλλόγου που θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και παράλληλα θα ενστερνίζεται το σεβασμό, και το ομαδικό πνεύμα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι όλα τα μέλη της ακαδημίας, γονείς και αθλητές, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια με τους κορυφαίους στο είδος τους επιστήμονες του αθλητισμού, όπως αθλητικούς ψυχολόγους, διατροφολόγους εργοφυσιολόγους και να επιμορφωθούν για την καλύτερη εξέλιξή τους.
Ηδη στον προγραμματισμό της Ακαδημίας έχουν προστεθεί καμπ αξιολόγησης με Ευρωπαίους σκάουτερ, συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες με μεγάλες ΠΑΕ και σημαντικά τουρνουά που θα προσθέσουν σημαντικές εμπειρίες στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές.

Ολοι οι εξωτερικοί συνεργάτες του Αστέρα Μελισσοχωρίου θα ανακοινωθούν μαζί με το οργανόγραμμα και τον προγραμματισμό της Ακαδημίας.
Οι εγγραφές συνεχίζονται. Πρώτη συνάντηση 20 Αυγούστου στο γήπεδο του Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας και τις παροχές της ακαδημίας, να γνωρίσουν και να εμπιστευτούν τον ανερχόμενο σύλλογο της Λάρισας επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6974073869 & 6978573641 και στη σελίδα στο Facebook Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου @AsterasMelissochoriou