Η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου πρωτοπορεί!

85

Η ραγδαία αναπτυσσόμενη Ακαδημία της Λάρισας, στο πλαίσιο της αλλαγής φιλοσοφίας και της διαρκούς ανάπτυξης των υπηρεσιών της, ενημερώνει όλους τους γονείς ότι από τη φετινή χρονιά το σύνολο των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών της θα είναι ασφαλείς και Ασφαλισμένοι. Η συγκεκριμένη ενέργεια του Αστέρα όντας μέλος του Οργανισμού εντάσσεται στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) του ΟΑΣΠΕ.

“Σε ένα περιβάλλον που πλήττεται από την Πανδημία η συγκεκριμένη παροχή κρίνεται απαραίτητ”, υπογράμμισε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, κ. Δώρα Ιωακειμίδου, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της Ακαδημίας του Αστέρα Μελισσοχωρίου με τον μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα αθλητικό Οργανισμό.

Ετσι, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου γίνεται η πρώτη και η μοναδική Ακαδημία της Λάρισας που προσφέρει ασφαλιστικό πρόγραμμα χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση προς τους γονείς, αναβαθμίζοντας με τον πιο άρτιο τρόπο τις παρεχόμενες παροχές της και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προς τα μέλη της!

Ο Λεωνίδας Μπουρντένας

Μπουρντένας: «Νοιαζόμαστε, αλλάζουμε φιλοσοφία»

«Από φέτος συνεχίζουμε με νέα φιλοσοφία και όραμα ανάπτυξης αναβαθμίζοντας όλες τις υπηρεσίες προς τα μέλη μας. Μέσα σ’ ένα περιβάλλον Πανδημίας, αποφασίσαμε να ασφαλίσουμε όλους τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας μας ως 16 ετών – γεννημένους από 1/1/ 2004 μέσω ομαδικού προγράμματος.

Το κόστος αυτής της σημαντικής παροχής θα συμπεριληφθεί στη μηνιαία συνδρομή μαζί με όλες τις άλλες προαναφερόμενες υπηρεσίες χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση!

Θέλουμε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες παροχές, έτσι δημιουργήσαμε Σχολή Τερματοφυλάκων, ανοίξαμε τις πύλες μας για νέες συνεργασίες όπως αυτή της Ακαδημίας Αγιάς, συνεργαζόμαστε με τον Διατροφολόγο κ. Ελευθέριο Μολά, με την Αθλητική Ψυχολόγο κ. Μάγια Χουλέβα και ασφαλώς με τον καλύτερο Ορθοπεδικό Χειρουργό, τον κ. Καραμανή Νικόλαο, MD, cPhD, Επιμελητής Κλινικής Χειρουργικής Χεριού-Άνω Άκρου & Μικροχειρουργικής – ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που έχουν οι ενέργειές μας προς τα μέλη του Αστέρα και δεσμευόμαστε ότι η φετινή χρονιά θα είναι για το Μελισσοχώρι η απαρχή για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον! Μείνετε συντονισμένοι! Ξεκινάμε! Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!», κατέληξε ο διοικητικός υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αστέρα Μελισσοχωρίου, κ. Λεωνίδας Μπουρντένας.

  • Τεχνικός διευθυντής: Αναστάσιος Βασιλειάδης
  • Πρώτη συγκέντρωση την Πέμπτη 20 Αυγούστου.
  • Πληροφορίες: 6974073869 & 6978573641 και στη σελίδα στο Facebook Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου @AsterasMelissochoriou