Ο Νικόλαος Καραμανής επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ακαδημίας του Αστέρα Μελισσοχωρίου

114

Ο Νικόλαος Καραμανής MD, επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ακαδημίας του Αστέρα Μελισσοχωρίου

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου ανακοίνωσε μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία που αφορά στον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ιστορικού συλλόγου της Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος ορθοπαιδικός χειρουργός MD, Νικόλαος Καραμανής ανέλαβε επικεφαλής του επιστημονικό τιμ της Ακαδημίας του Αστέρα, υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκης της πρόληψης αλλά και της ολοκληρωμένης ιατρικής φροντίδας στους νεαρούς αθλητές.

«Στόχος του Αστέρα Μελισσοχωρίου είναι εκτός από ικανούς ποδοσφαιριστές, να προσφέρει υπηρεσίες στα μικρά παιδιά των τμημάτων ώστε να προπονούνται με ασφάλεια. Το κομμάτι της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο και για το λόγο αυτό η Ακαδημία του Αστέρα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην σωματική και ψυχική υγεία των μελών της», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο διοικητικός υπεύθυνος, κ. Λεωνίδας Μπουρντένας, καλωσορίζοντας στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του Αστέρα τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Καραμανή.

«Στο πλαίσιο της διευρυμένης ανάπτυξης των Προγραμμάτων παραγωγικής διαδικασίας, η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής του Αστέρα Μελισσοχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει του φιλάθλους της Λάρισας ότι στο εντάσσεται ως επικεφαλής του επιστημονικού τιμ ο διακεκριμένος ορθοπαιδικός κ. Νικόλαος Καραμανής. Ο ιατρός έχοντας ένα εξαιρετικά «βαρύ» βιογραφικό αλλά και διάθεση να μοιραστεί τις γνώσεις του με τα παιδιά του συλλόγου, θα υποστηρίζει από τη φετινή χρονιά με την εμπειρία του τα μέλη του συλλόγου, τόσο στο γήπεδο όσο και στο ιατρείο του αν παραστεί ανάγκη», ανέφερε από τη μεριά η υπεύθυνη Ανάπτυξης κι Επικοινωνίας κ. Δώρα Ιωακειμίδου, πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ.

«Επιτακτική η ανάγκη μιας ολοκληρωμένης ιατρικής καθοδήγησης»

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστώ ως επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Ακαδημίας του Α.Ο. Αστέρα Μελισσοχωρίου. Η θέση της ιατρικής ομάδας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει αποκτήσει ένα κρίσιμο και σημαντικό ρόλο.
Με δεδομένη τη συχνότητα των αθλητικών κακώσεων, καθώς και την ιδιαιτερότητά τους όσο αφορά στον αναπτυσσόμενο σκελετό, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη μιας ολοκληρωμένης ιατρικής καθοδήγησης και φροντίδας.
Μέσα από τη συνεργασία μας στοχεύουμε τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των κακώσεων που εμφανίζονται στους νεαρούς αθλητές με σκοπό να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα με περισσότερη ασφάλεια. Εύχομαι μια πετυχημένη και δημιουργική αθλητική χρονιά», δήλωσε ο διακεκριμένος επιστήμονας κ. Καραμανής χαιρετίζοντας τη συνεργασία.

Ποιος είναι ο κ. Νικόλαος Καραμανής

  • Ο ορθοπαιδικός χειρουργός κ. Νικόλαος Καραμανής είναι MD, cPhD, Επιμελητής της Ορθοπαιδικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στο τμήμα Χειρουργικής Χεριού-Άνω Άκρου & Μικροχειρουργικής
  • Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και με εξειδίκευσή μεταξύ άλλων στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στο Fellowship στην επανορθωτική χειρουργική μεγάλων αρθρώσεων και στο Sahlgrenska University Hospital, Goteborg, στη Σουηδία.
  • Πλέον ειδικεύεται στη Χειρουργική χεριού και άνω άκρου στην επανορθωτική χειρουργική γόνατος και ισχίου καθώς επίσης και στη διόρθωση παραμορφώσεων μακρών οστών με κυκλικά πλαίσια
  • Είναι μέλος μεταξύ άλλων της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου καθώς επίσης και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.

Η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστεί θερμά τον κ. Καραμανή για τη συνεργασία κι εύχεται σε όλα τα μέλη της μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Οι προπονήσεις στην Ακαδημία Αστέρα Μελισσοχωρίου θα αρχίσουν την Πέμπτη 20 Αυγούστου. Πληροφορίες – Εγγραφές: 6974073869 & 6978573641 και στη σελίδα στο Facebook Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου @AsterasMelissochoriou