Παντελής Μπούσιας: «Το μέλλον του ποδοσφαίρου έρχεται μέσα από τις Ακαδημίες»

616

Το πρώτο δωρεάν online σεμινάριο για το ποδόσφαιρο με κορυφαίους ομιλητές από όλο τον κόσμο, το “Football 360 Summit”, πλησιάζει και ο Παντελής Μπούσιας, Conference Producer και προπονητής στον Απόλλωνα Σμύρνης, μιλά στο gazzetta.gr για όλα όσα θα παρακολουθήσουμε το διήμερο 13-15 Μαΐου.

Discovering the future of football

Ή αλλιώς «Ανακαλύπτοντας το μέλλον του ποδοσφαίρου». Αυτό είναι το μότο του Παντελή Μπούσια, του Conference Producer του πρώτου “Football 360 Summit“, ενός δωρεάν online σεμιναρίου, στο οποίο θα φιλοξενηθούν το διήμερο 13-15 Μαΐου μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως και θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους, αλλά κυρίως και για την ανάγκη ανάδειξης ταλέντων στην χώρα μας και την αξιοποίησή τους.

Μεταξύ των ομιλητών είναι οι: Αργύρης Γιαννίκης (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα), Νίκος Νταμπίζας (τεχνικός διευθυντής), Νίκος Μιχελής (ποδοσφαιριστής της Μίλαν), Αντώνης Νικοπολίδης (επικεφαλής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19), Μέλβιν Μπόελ (προπονητής της Κ18 της Φέγιενορντ), Τόμας Γκρόνεμαρκ (throw-in coach της Λίβερπουλ), Σάσα Γιοβάνοβιτς (προπονητής της Εθνικής Κύπρου Κ19), Μαριέλα Νισωτάκη (Lead Scout της Νόργουϊτς), Σωτήρης Συλαϊδόπουλος (βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό), Γιώργος Σίμος (προπονητής), Άλεν Βέλιτς 9 (performance analyst της Μπράγκα) και πολλοί ακόμα.

Μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα, «όποιος θέλει να αυξήσει τις γνώσεις του πολύπλευρα και να αντιληφθεί ποιος είναι ο τρόπος για να πετύχει μια ομάδα, οφείλει να είναι στην συνάντηση αυτή», όπως λέει κι ο ίδιος ο Παντελής Μπούσιας, ο οποίος είναι προπονητής στην Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης και τεχνικός διευθυντής στον Παλληνιακό.

«Το μέλλον του ποδοσφαίρου έρχεται μέσα από τις Ακαδημίες και μέσα από το εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο», όπως τονίζει και γι’ αυτό ο ίδιος στέκεται πολύ στον εμπλουτισμό των γνώσεων και στην κατάλληλη μεταλαμπάδευσή τους στους νεότερους παίκτες, στους προπονητές, στους συλλόγους και φυσικά στους γονείς.

FOOTBALL 360 SUMMIT

Το Football 360 Summit παρουσιάζει και αναλύει, στις 13, 14 και 15 Μάϊου 2021, όλα τα ζητήματα που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα δίνει την απάντηση στο πόσο ουσιαστικός είναι ο ρόλος των ακαδημιών και των επιστημονικών συνεργατών στο προπονητικό team, ποιες είναι οι διεθνείς τάσεις, πώς χρησιμοποιείται η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο, και, το γιατί πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο το “θαύμα” του 2004.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν κοντά τους παγκοσμίου κλάσης επαγγελματίες, να δουν παρουσιάσεις διεθνών ομιλητών και να συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις.

Οι ομιλητές θα αναλύσουν, ανάμεσα σε άλλα, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας ελίτ ακαδημιών, τη διαδικασία παραγωγής ταλέντων, τη σύνδεση της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα, τους τρόπους επίτευξης μεγιστοποίησης της απόδοσης των αθλητών, τον ρόλο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο, τη σημαντικότητα των επιστημονικών συνεργατών στο τεχνικό επιτελείο, και την αποτελεσματική στρατηγική προώθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το Football 360 Summit απευθύνεται σε: Τεχνικούς διευθυντές, Προπονητές, Γυμναστές, Αναλυτές, Επιστήμονες στον αθλητισμό, Scouter, Παίχτες, Γονείς παιχτών, Φιλάθλους, και φυσικά σε όλους όσοι θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου!Ανακαλύψτε περισσότερα για το Football 360 Summit στο: www.football360.gr

Δωρεάν συμμετοχή Football 360 Summit

– “Discovering the future of football”-