ΟΑΣΠΕ Mini Golden Cup: Κέρδισε η δίψα για ποδόσφαιρο

ΟΑΣΠΕ – Mini Golden Cup 3on3 Teams

858

Η άσκηση και η άθληση είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά κι αυτό αποδείχτηκε με κάθε δυνατό τρόπο το Σάββατο 5 Ιουνίου στο Mini Golden Cup (3on3 teams) που διοργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Athletic Park για τμήματα Κ10.

Με σύμμαχο τον ζεστό ήλιο πραγματοποιήθηκαν συναρπαστικοί αγώνες αναδεικνύοντας νικήτρια τη… δίψα των παιδιών για ποδόσφαιρο μετά την πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα! Το ταλέντο των μικρών ποδοσφαιριστών περίσσεψε, αλλά αυτό που κυριάρχησε ήταν το χαμόγελο και η χαρά για αγωνιστική δράση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους!

Τυπικά «νικήτρια» αναδείχτηκε η ομάδα της Ακαδημίας Τρίγλιας (IMD Δημήτρης Δάνος) κι αποτέλεσε την ευχάριστη «έκπληξη» της διοργάνωσης, καθώς με το αγωνιστικό της πάθος κατάφερε να δυσκολέψει στο τελικό την αντίστοιχη του Άρη Κασσανδρείας.

Η ομάδα της Αναγέννησης Νέου Πετριτσίου Σερρών αντιμετώπισε στον μικρό τελικό την αντίστοιχη της ΕΑΚ (Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου) ενώ η ΑΜΣ Coerver Αναγέννηση Πανοράματος την αντίστοιχη του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στο φιλικό πλαίσιο που έγιναν οι αγώνες μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό ο οποίος τελικά κατέκτησε την υψηλότερη θέση στο Mini Golden Cup και το χειροκρότημα των παριστάμενων γονιών!

Η ομάδα του Αρης Κασσανδρείας Χαλκιδικής
Η ομάδα της Ενωσης Ανθοκήπων Καρατάσου με τη Δώρα Ιωακειμίδου
Η ομάδα της Τρίγλιας Χαλκιδικής με το κύπελλο!
Η χαρά της συμμετοχής ήταν έκδηλη σε κάθε φάση!

«Στόχος των διοργανώσεων Golden Cup είναι ο σεβασμός στο παιδί και στο τίμιο παιχνίδι. Ο αθλητισμός να παράγει πολιτισμό και να βοηθάει στην ανάπτυξη υγειών προσωπικοτήτων μέσα από τη διαδικασία ποδοσφαιρικών αγώνων υψηλού επιπέδου», υπογράμμισε η διοργανώτρια κ. Δώρα Ιωακειμίδου πρόεδρος του Οργανισμού ΟΑΣΠΕ και υπεύθυνη των Golden Cup, για να συνεχίσει:

«Σκοπός του ΟΑΣΠΕ διαχρονικά, είναι να δώσει μια νέα οπτική στο πως διοργανώνεται ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Για το λόγο συνεργαζόμαστε με δραστήριες ομάδες και υπεύθυνους ακαδημιών που δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη και την προσωπική προβολή, αλλά έχουν όραμα για τον παιδικό αθλητισμό».

Στην απονομή του κυπέλλου, η διοργανώτρια ευχαρίστησε και συνεχάρη όλες τις ομάδες για την παρουσία τους, ανανεώνοντας το ραντεβού στα γήπεδα.

Η ομάδα της Αναγέννησης Πετριτσίου

Οι ομάδες που συμμετείχαν:

Ακαδημία Id Τρίγλια Χαλκιδικής, Άρης Κασσανδρείας Χαλκιδικής, ΑΜΣ Αναγέννηση Coerver Πανοράματος, Αναγέννηση Πετριτσίου Σερρών, ΕΑΚ Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου, Απόλλων Καλαμαριάς

Ο ΟΑΣΠΕ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στο να διοργανωθεί το 17ο mini Golden Cup (3on3 Teams) και να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τη διάδοση του Covid19