Τα κορίτσια της Asprakis FA Academy από τη Λευκωσία στη Θεσσαλονίκη!

810

Στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει σε φιλικά παιχνίδια με ακαδημίες γυναικείου ποδοσφαίρου, ταξιδεύουν τμήματα της Asprakis Kids FA από τη Λευκωσία της Κύπρου!

Στην αποστολή μετέχουν 23 εκκολαπτόμενες ποδοσφαιρίστριες, τις συνοδεύουν οι προπονητές τους: Αλεξάνδρα Τομάζου, Μιχάλης Πέππος, Χαρά Χαραλάμπους, καθώς και οι γονείς τους υπό την εποπτεία του διευθυντή της Σχολής, κ. Γιάννη Ασπράκη.

Πιο συγκεκριμένα, τα κορίτσια που συγκροτούν τα δύο ηλικιακά τμήματα, θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα U10 & U12 του ΑΣ WS ΠΑΟΚ, των WS Leontes Ladies και των WS Shooters Academy.

Τα κορίτσια της Asprakis FA Academy ταξιδεύουν από τη Λευκωσία στη Θεσσαλονίκη το Πάσχα για φιλικά παιχνίδια!

«Σκοπός και στόχος του ταξιδιού μας στη Θεσσαλονίκη, είναι η ορθή διαπαιδαγώγηση, η ψυχαγωγία, η κοινωνικοποίηση των αθλητριών μας αλλά και η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών, σε παιχνίδια με ομάδες-ακαδημίες υψηλής ποιότητας» υπογράμμισε ο κ. Γιάννης Ασπράκης μεταξύ άλλων για να συνεχίσει:
«Το πρόγραμμα της ακαδημίας μας απευθύνεται εκτός των αγοριών και στις μικρότερες φίλες του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να ενταχθούν ομαλά και οργανωμένα στο χώρο λαμβάνοντας την κατάλληλη εκπαίδευση για την ανάπτυξη του ταλέντου τους. Ανυπομονούμε να βρεθούμε στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη, και να γνωρίσουμε τις «αντιπάλους» μας αποκομίζοντας εμπειρίες και νέους φίλους».

Βάσει του έγκαιρου προγραμματισμού, το διάστημα από την Παρασκευή 15/4 ως και τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου, η αποστολή που συγκροτείται από 51 μέλη θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει σειρά σημαντικών φιλικών αγώνων. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη συνέχεια η ομάδα της Κύπρου θα επισκεφτεί τα Μετέωρα σε ένα ταξίδι ανάπλασης ψυχής που προσφέρουν τα κατανυκτικά μοναστήρια στα βραχώδη όρη.

Η σχολή ποδοσφαίρου Asprakis Kids F.A λειτουργεί από το 2008, προπονεί αγόρια και κορίτσια ως 16 ετών και εδρεύει στο προπονητικό κέντρο Asprakis Arena, στο Μιτσερό Λευκωσίας.


Την οργάνωση της αποστολής έχει αναλάβει η Δώρα Ιωακειμίδου, υπεύθυνη του ΟΑΣΠΕ, στο πλαίσιο των vip services, Ladies Stars.