Κορυφαίος personal trainer της χρονιάς στον κόσμο και πάλι ο Μπατρακούλης!

518

Τεράστια διάκριση για τον Λαρισαίο personal trainer Αλέξη Μπατρακούλη

Μία ακόμη πολύ σημαντική διάκριση κατέγραψε ο πολυβραβευμένος Λαρισαίος personal trainer Αλέξης Μπατρακούλης καθώς το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθλητιατρικής τον ανακήρυξε την περασμένη Παρασκευή, ως τον Πιστοποιημένο Επαγγελματία της Χρονιάς ACSM 2022 κατά τη διάρκεια της ετήσιας Διεθνούς Συνόδου Κορυφής για την Υγεία και τη Γυμναστική στο Ντάλας του Τέξας.

«Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχω επιλεγεί ως ο Πιστοποιημένος Επαγγελματίας της Χρονιάς 2022 από το Αμερικανικό Κολέγιο Αθλητιατρικής (ACSM)! Δεν έχω λόγια για αυτήν την απίστευτη αναγνώριση και το βραβείο κύρους που δίνεται από τον παγκόσμιο ηγέτη στην ιατρική της άθλησης και την επιστήμη της άσκησης» σημείωσε σε ανάρτησή του ο Λαρισαίος γυμναστής.

Η ACSM δημιούργησε το βραβείο Certified Professional of the Year για να αναγνωρίσει την αριστεία στο επάγγελμα της άσκησης. Το βραβείο αναγνωρίζει επίσης την εκπαίδευση και την κατάρτιση που λαμβάνουν οι επαγγελματίες υγείας της ACSM και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η εκπαίδευση στην παροχή προγραμματισμού βασισμένου σε στοιχεία για τους πελάτες.

Δείτε βίντεο από την τελετή:

“Η δέσμευση του Alexis για την προώθηση της φυσικής κατάστασης στον παγκόσμιο χώρο είναι απαράμιλλη. Ως επαγγελματίας της άσκησης, έχει αγγίξει αμέτρητες ζωές παρέχοντας ατομική εκπαίδευση, παρέχοντας εκπαιδευτικές παρουσιάσεις για τους συνομηλίκους του και διεξάγοντας ακαδημαϊκή έρευνα, βελτιώνοντας την κατανόησή μας για τις οξείες και χρόνιες επιπτώσεις της σωματικής δραστηριότητας και της άσκησης», είπε η Christie Ward-Ritacco, Ph. D., ACSM-EP, EIM-II, πρόεδρος του Συμβουλίου Πιστοποίησης του ACSM.

«Υπάρχουν λίγα άτομα στον τομέα που έχουν ουσιαστική εμπειρία σε όλους αυτούς τους τομείς και ο Αλέξης είναι παγκόσμιος ηγέτης και πρωταθλητής στον τομέα της επιστήμης της άσκησης».

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, δεδομένου ότι η ACSM είναι η παγκόσμια αρχή στην αθλητική ιατρική και την επιστήμη της άσκησης και προσελκύει κορυφαίους ακαδημαϊκούς, ερευνητές και επαγγελματίες», είπε από την πλευρά του ο Αλέξης Μπατρακούλης.

«Με τη σωματική αδράνεια και την παχυσαρκία να γίνονται δύο από τα πιο δύσκολα παγκόσμια ζητήματα δημόσιας υγείας του αιώνα μας, θα χρησιμοποιήσω αυτήν την αναγνώριση για να βοηθήσω στη διάδοση του μηνύματος ότι η βιομηχανία υγείας και φυσικής κατάστασης αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή ένα μεταβαλλόμενο τοπίο λόγω αυτών των δύο επιδημιών».

Ο Αλέξης έχει διανύσει μια εντυπωσιακή πολυετή καριέρα ως προσωπικός γυμναστής και εκπαιδευτής επαγγελματιών Άσκησης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 25 χώρες παγκοσμίως, και υπηρετεί πλέον ως διορισμένο μέλος σε Τεχνικές Επιτροπές Εμπειρογνωμόνων και Διεθνείς Ομάδες Εργασίας για το Fitness σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της EuropeActive, του American Council on Exercise (ACE) και του American College of Sports Medicine (ACSM).