ΟΑΣΠΕ: Στην τελική ευθεία το 18ο Golden Cup, στη Θεσσαλονίκη – Πρέπει να το ζήσεις!

707

Το Πασχαλινό Golden Cup επιστρέφει ανανεωμένο, έτοιμο να χαρίσει καινούργιες εμπειρίες! Από τις 26 -28 Απριλίου 2022, περισσότεροι από 500 νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Planet FC και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του!

Το τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών του ΟΑΣΠΕ, έχει γίνει πλέον θεσμός καθώς είναι μια από τις μεγαλύτερες και άρτια οργανωμένες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα καθώς αφορά σε τμήματα αγοριών Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα αγωνιστούν 32 τμήματα από 15 διαφορετικούς συλλόγους και από 7 διαφορετικές ΕΠΣ της χώρας. Επίσης το παρών θα δώσει από το εξωτερικό η ομάδα JOKER FC.

  1. ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Αλμωπός Αριδαίας, Ακαδημία Σκύδρας
  2. ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΟΤ Τρίκαλα
  3. ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΣ Ιόνια Ακαδημία
  4. ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ Ξάνθης
  5. ΕΠΣ ΧΑΛΚΔΙΚΗΣ Απόλλων Κ. Σχολαρίου
  6. ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΑΟΚ Σερρών
  7. ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Πανοράματος, Strikers, Ακαδημία Νεάπολης «Γ. Κούδας», Bebides 2000, Ajax Stars

Οι συμμετέχοντες του 18ου Golden Cup έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ακόμη συναρπαστική διοργάνωση του ΟΑΣΠΕ, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν φιλίες με συναθλητές τους. Παράλληλα, οι ομάδες που ταξιδεύουν από μακριά, να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη και να νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία της.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους υπεύθυνους των συλλόγων για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, καθώς διασφάλισε την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά. Το 18o Golden Cup που θα διοργανωθεί από τις 26 ως τις 28 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Όλες οι διοργανώσεις Golden Cup του ΟΑΣΠΕ τηρούν τα πρωτόκολλα που ισχύουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 6977856866 και στο https://goldencup.gr/

Σελίδα Facebook