Έκλεψαν καρδιές τα κορίτσια του Asprakis FA στη Θεσσαλονίκη

1553

Τις καρδιές όλων έκλεψαν τα πανέμορφα κορίτσια του Asprakis FA από την Κύπρο, στο τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου Golden Cup-Ladies Stars που διοργανώθηκε από τον ΟΑΣΠΕ (15 -17 Απριλίου) στη Θεσσαλονίκη.

Τα πανέμορφα κορίτσια του Asprakis FA με τα κύπελλα και τα μετάλλια τους στα γήπεδα Shooters

Τα «τρομερά» κορίτσια της δυναμικά ανερχόμενης Ακαδημίας Asprakis Kids – Football Academy από τη Λευκωσία της Κύπρου αντιμετώπισαν αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα, και δίνοντας αλλεπάλληλους αγώνες κέρδισαν επάξια τα κύπελλα της 1ης θέσης στις κατηγορίες U12 και U10 του Golden Cup – Ladies Stars του ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη!

Γήπεδα γεμάτα παιδιά, πλούσια αγωνιστική δράση, χαμόγελα και αμείωτη διάθεση για γκολ, συνέθεσαν την υπέροχη εικόνα της αποστολής που σκόρπισε ελπίδα για το μέλλον και χαρά σε όλους τους παραβρισκόμενους, που επικρότησαν με το δυνατό χειροκρότημα!

Πιο συγκεκριμένα, τα κορίτσια της Κυπριακής ακαδημίας ποδοσφαίρου που συγκρότησαν τα δύο ηλικιακά τμήματα, αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα U10 & U12 του ΑΣ WS ΠΑΟΚ, των WS Leontes Ladies και των WS Shooters Academy. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έδωσαν επιπλέον φιλικά με Αίαντα Κιλκίς, Bebides 2000 και Matzi Academy.

Στην αποστολή όπου μετείχαν 23 εκκολαπτόμενες ποδοσφαιρίστριες, τις συνόδεψαν οι προπονητές τους: Αλεξάνδρα Τομάζου, Μιχάλης Πέππος, Χαρά Χαραλάμπους, καθώς και οι καταπληκτικοί γονείς τους υπό την εποπτεία του διευθυντή της Σχολής, κ. Γιάννη Ασπράκη.

«Ο σκοπός και στόχος του ταξιδιού μας στη Θεσσαλονίκη επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα παιδιά αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες σε παιχνίδια με ομάδες-ακαδημίες υψηλής ποιότητας, διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, γνώρισαν νέους φίλους στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης και χάρηκαν κάθε στιγμή κερδίζοντας παράλληλα και τα έπαθλα», υπογράμμισε ο κ. Γιάννης Ασπράκης μεταξύ άλλων για να συνεχίσει:

«Το πρόγραμμα της ακαδημίας μας απευθύνεται εκτός των αγοριών και στις μικρότερες φίλες του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να ενταχθούν ομαλά και οργανωμένα στο χώρο λαμβάνοντας την κατάλληλη εκπαίδευση για την ανάπτυξη του ταλέντου τους. Ευχαριστούμε τους γονείς για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων, καθώς και τη διοργανώτρια κ. Δώρα Ιωακειμίδου, που επιμελήθηκε την αγωνιστική δράση της αποστολής μας στη Θεσσαλονίκη μέσω του ΟΑΣΠΕ».

Απονομή των κυπέλλων από την πρόεδρο του ΟΑΣΠΕ, κ. Δώρα Ιωακειμίδου

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη συνέχεια η ομάδα της Κύπρου θα επισκεφτεί τα Μετέωρα σε ένα ταξίδι ανάπλασης ψυχής που προσφέρουν τα κατανυκτικά μοναστήρια στα βραχώδη όρη και θα επιστρέψει με γεμάτες ευχάριστες αναμνήσεις στην Κύπρο.

Η σχολή ποδοσφαίρου Asprakis Kids F.A λειτουργεί από το 2008, προπονεί αγόρια και κορίτσια ως 16 ετών και εδρεύει στο προπονητικό κέντρο Asprakis Arena, στο Μιτσερό Λευκωσίας.

H AsprakisFA Academy με την ομάδα του ΠΑΟΚ ws
Με την ομάδα των Leontes Ladies Academy