Επιμορφωτικό σεμινάριο για Ακαδημίες από το Δημοκρίτειο

803

Η Γενική Συνέλευση της ΣΕΦΑΑ και στη συνέχεια η Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ενέκρινε τη λειτουργία ενός προγράμματος ΚΕΔΙΒΙΜ με τίτλο «Μεθοδολογία προπόνησης, δομή, λειτουργία και μάρκετινγκ ακαδημιών ποδοσφαίρου. Οργάνωση τουρνουά-camps».

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε απόφοιτους ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδοσφαίρου ή και άλλων ειδικοτήτων. Ένα πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο δια βίου μάθησης πρόγραμμα που αφορά σε προπονητές ποδοσφαίρου που ασχολούνται με τις αναπτυξιακές ηλικίες και όχι μόνο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο τηλέφωνο και email της γραμματείας (6970925383, meprodopo.kedivm@gmail.com.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Καθηγητή Αθανάσιο Λάιο (6947004744) και τον Επίκουρο Καθηγητή ποδοσφαίρου του ΔΠΘ Ιωάννη Ισπυρλίδη (6934129652).

Η διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί σύγχρονα εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams και ασύγχρονα με τη βοήθεια του e-class. Η διδασκαλία θα γίνει τις 2 φορές τον Σεπτέμβριο, 6 φορές τον Οκτώβριο, 5 φορές τον Νοέμβριο, 3 φορές τον Δεκέμβριο. Θα διδάσκονται σε κάθε ενότητα μαθήματος 3 ώρες με σύγχρονη εκπαίδευση και 3 ώρες με ασύγχρονη. Συνολικά 16 φορές τις Κυριακές Χ 6 ώρες = 96 ώρες. Σύνολο 48 ώρες σύγχρονη και 48 ώρες ασύγχρονη εκπαίδευση.

Κόστος συμμετοχής: 274€

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://kedivim.duth.gr/avada_portfolio/64513/