ΟΑΣΠΕ: Έρχεται το 19ο Golden Cup, 3-5 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη – Πρέπει να το ζήσεις!

315

Το Πανελλήνιο Golden Cup επιστρέφει ανανεωμένο, έτοιμο να μας χαρίσει καινούργιες εμπειρίες!

Το 19ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Golden Cup” που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), για τμήματα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών, θα διεξαχθεί από την Τρίτη 3/1/23 ως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας θα ταξιδέψουν στην πανέμορφη και εορταστική Θεσσαλονίκη προκειμένου να αγωνιστούν και να συλλέξουν εμπειρίες. Στη διοργάνωση συμμετέχουν 32 τμήματα, τα οποία θα συγκροτήσουν περισσότερα από 400 παιδιά γεννημένα τα έτη 2009 ως και 2016!

Η διοργάνωση Golden Cup που έχει γίνει πλέον θεσμός, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, κι ασφαλώς έχει την έγκριση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Από τις 3 ως τις 5 Ιανουαρίου 2023 οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Planet FC και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού, σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα καθώς αφορά σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών Κ16 ως και Κ8.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια ακόμη άρτια διοργάνωση του ΟΑΣΠΕ, θα διασκεδάσουν και θα αναπτύξουν φιλίες με συναθλητές τους. Παράλληλα, οι εκτός… έδρας θα γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη, και θα νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας άμεσα και κλείστε τώρα θέση στη διοργάνωση προκειμένου να υποδεχτούμε το 2023 με πολύ ποδόσφαιρο και δυνατές συγκινήσεις!

Πληροφορίες στο +30 6977 856866 – dora.spor@gmail.com

και στη σελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ

Σελίδα Facebook

Σας ευχαριστώ θερμά,
εκ μέρους του ΟΑΣΠΕ
Δώρα Ιωακειμίδου