Έτοιμο το 20o Golden Cup να γεμίσει παιδιά τη Θεσσαλονίκη!

202

Στη τελική ευθεία βρίσκεται η κορυφαία διοργάνωση παιδικού ποδοσφαίρου του ΟΑΣΠΕ που θα διεξαχθεί από τις 18 ως τις 20 Απριλίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, και πλέον οι υπεύθυνοι βάζουν τις τελευταίες πινελιές, ώστε όλα να κυλήσουν για άλλη μια φορά άρτια!

22 ομάδες, 40 τμήματα, 5 ηλικιακές κατηγορίες από U8 ως U16 που προέρχονται από 9 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, θα δώσουν βροντερό «παρών» στην 20η έκδοση της Πασχαλινής Πανελλήνιας διοργάνωσης Golden Cup, σε δύο αθλητικά κέντρα.

Το Golden Cup έγινε θεσμός στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των υποδομών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, διατηρώντας σταθερά την υψηλή θέση του στη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών σε πανελλαδικό επίπεδο.
Με τη συμμετοχή των νεαρών αθλητών στο τουρνουά επιδιώκεται η ανάπτυξη της φιλίας, της ευγενούς άμιλλας αλλά και της συνεργασίας μεταξύ των αθλητών, προπονητών και υπευθύνων. Πάνω απ’ όλα όμως το Golden Cup δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να διασκεδάσουμε πραγματικά και μέσα από το παιχνίδι να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά
να είναι πρωταγωνιστές, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η νίκη!

Η ομάδα του ΟΑΣΠΕ διοργανώνει το 20ο πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, υπό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενώ έχει την έγκριση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι 22 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην 20η πασχαλινή διοργάνωση είναι οι: Άθλος Καλαμπάκας, Ακρίτες Κοζάνης, ΑΠΟΞ Ξάνθη, Άρης Σκοτούσσας, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός, Άνω Μητρούσι Σερρών, Ιόνιος Ακαδημία Κέρκυρα (Ροκίδης), Δόξα Θεολόγου Θάσος, Άρης Πρίνου Θάσος, Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσος, Πανθρακικός, Αγία Ελεούσα Αθήνα, Ένωση Αγίων Αναργύρων Αθήνα, Φοίνικας Νικήτης Χαλκιδική, ΑΟ Χανιώτη Χαλκιδική, ΑΕ Αμπελοκήπων, ΑΟ Καρδίας, Ακαδημία Γ. Κούδας Νεάπολης, Ήφαιστος Θέρμης, ΠΑΕ Άρης, ΓΣ Ηρακλής.

Το 20o Golden Cup πραγματοποιείται στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC στη Θέρμη και στο Γήπεδο ΑΟ Καρδίας.

“Το Golden Cup, ως ένα καθιερωμένο και άκρως επιτυχημένο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στοχεύει στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στις υποδομές και παράλληλα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, συνεισφέροντας στην προώθηση της φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης! Πρέπει να το ζήσεις!”, ανέφερε η υπεύθυνη της διοργάνωσης Δώρα Ιωακειμίδου, και προσκάλεσε όλους να παραβρεθούν και επικροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών!

Περισσότερα στο https://goldencup.gr/

Τ. 6977856866