Scouting Soccer X Camp 2023 στη Θεσσαλονίκη!

1336

Η Soccer and More, μετά από έντονη ζήτηση, διοργανώνει νέο διεθνές Scouting Soccer X Camp στη Θεσσαλονίκη (open trialsγια ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2006-2007, 2008-2009, 2010-2011 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 27/12 ως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023.

Πρόκειται για ένα τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία Management «Soccer and More» με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών για ευρωπαϊκές ομάδες.
Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας Soccer and More στην Ελλάδα, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης.

Στόχος του Scouting Camp είναι να τροφοδοτήσει συλλόγους της ΓερμανίαςΓαλλίας, ΟλλανδίαςΙταλίας όπως επίσης και ελληνικές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός.

Η Soccer and More συνεργάζεται με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και στις φετινές μεταγραφές κατετάγη 5η στη Γερμανία και 17η στον κόσμο, ενώ εκπροσωπεί πάνω από 200 ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη.

Το διεθνές Scouting Camp της Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν μια θέση στο στερέωμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μαςως εκπρόσωποι της Soccer and More, θα θέλαμε να
προσκαλέσουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Ελλάδα που πιστεύουν στον εαυτό τους να δηλώσουν συμμετοχή σε μια αξιόπιστη διοργάνωση.

Το διεθνές scouting camp που προγραμματίζουμε για την περίοδο των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκηέχει προσελκύσει δεκάδες σημαντικούς κυνηγούς ταλέντων καθώς σκοπό έχει να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τις προϋποθέσεις να
πλαισιώσουν κορυφαίους συλλόγους άμεσα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων προπονητικού χαρακτήρα θα παραβρίσκονται στο γήπεδο φυσιοθεραπευτέςιατροί και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός αγώνα ποδοσφαίρουΜετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας (προπονήσεων και αγώνων)οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν και θα επιλεγούνθα μεταβούν για νέα δοκιμαστικά στην έδρα των ευρωπαϊκών και ελληνικών συλλόγων,σε ημερομηνία που επιλέγει ο εκάστοτε σύλλογος σε συνεννόηση πάντα με την οικογένεια του παίκτη“, ανέφεραν οι επικεφαλής του Scouting Camp


ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το Soccer X Camp θα διεξαχθεί στο γήπεδο με φυσικό χόρτο της Νέας Ραιδεστού, στη Θεσσαλονίκη

 


Η ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή θα γίνει σε πολυτελή ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης με πλήρη διατροφή

 


ΟΡΓΑΝΩΣΗ SOCCER X CAMP

  • Κατά τη διαδικασία των δοκιμαστικών θα υπάρχουν επαγγελματίες προπονητές που συνεργάζονται με τη Soccer and More.
  • Για τους τερματοφύλακες θα υπάρχει προπονητής Goalkeeper.
  • Θα διεξαχθούν συνολικά 3 προπονητικές μονάδες – αγώνες για κάθε γκρουπ καθώς επίσης και διάφορες μετρήσεις.
   (Τετάρτη 27/12 απόγευμα, Πέμπτη 28/12 πρωί, Παρασκευή 29/12 πρωί) στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού
  • Κάθε προπονητική μονάδα – αγώνας διαρκεί 90’

ΣΚΟΠΟΣ SOCCER X CAMP

  • Συνεργασία με παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι να ανταποκρίνονται με αξιώσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου
  • Επιλογή παικτών οι οποίοι διαθέτουν ηγετικές τάσεις, γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, δημιουργική σκέψη στον αγωνιστικό χώρο
  • Επαγγελματική κατεύθυνση του κάθε επιλεγμένου παίκτη ξεχωριστά
  • Η μετάβαση θα γίνει σε ημερομηνία που επιλέξει η εκάστοτε ομάδα σε συνεννόηση με την οικογένεια του παίκτη

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

  • ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΑΓΚOΖΙΔΗΣ: Ο ομογενής FIFA Agent που ζει και εργάζεται στη Γερμανία όντας από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του ποδοσφαίρου.
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΚΑΚΗΣ: Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, κάτοχος διπλώματος UEFA A΄, έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα και πλέον δραστηριοποιείται στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Τ. +30 6930 393091
 • T. +49 176 47324548
 • Facebook: @SoccerXCamp

E-mail:

Δηλώσεις συμμετοχής / εγγραφές https://goldencup.gr/soccer-x-camp-2023/

Υπεύθυνη Οργάνωσης - Δώρα Ιωακειμίδου