ΟΑΣΠΕ: Όλα έτοιμα για το 21ο Golden Cup στη Θεσσαλονίκη

1423

Το Golden Cup επιστρέφει γιορτινό, έτοιμο να μας χαρίσει καινούργιες εμπειρίες!

Το 21ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Golden Cup” που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), για τμήματα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου αγοριών, θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 3/1/24 ως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC.

14 ομάδες από 7 διαφορετικές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ελλάδας θα ανταμώσουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης την αυγή της νέας χρονιάς, προκειμένου να χαρούν, να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού, σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 32 τμήματα, τα οποία θα συγκροτήσουν περισσότερα από 500 παιδιά γεννημένα τα έτη 2010 ως και 2017!

 1. ALANA SΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ)
 2. ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
 3. ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
 4. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΔΡΑΜΑΣ (ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ)
 5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
 6. ΠΗΝΕΙΟΣ BARAZE ΛΑΡΙΣΑ (ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
 7. ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)
 8. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ (ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ)
 9. ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ (ΕΠΣΜ)
 10. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (ΕΠΣΜ)
 11. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΕΠΣΜ)
 12. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (ΕΠΣΜ)
 13. ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ (ΕΠΣΜ)
 14. BEBIDES 2000 (ΕΠΣΜ)

Η διοργάνωση Golden Cup που έχει γίνει θεσμός, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, κι ασφαλώς έχει την έγκριση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

“Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά! Όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια ακόμη άρτια διοργάνωση του ΟΑΣΠΕ, όπου πρωταγωνιστές θα είναι α παιδιά! Ολοι θα διασκεδάσουν και θα αναπτύξουν φιλίες με συναθλητές τους. Παράλληλα, οι εκτός… έδρας θα γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη, και θα νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία, έχοντας τον σχεδόν ανοιξιάτικο καιρό σύμμαχο!”, αναφέρει η υπεύθυνη της διοργάνωσης κ. Δώρα Ιωακειμίδου.

Πληροφορίες στο +30 6977 856866 dora.spor@gmail.com
και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://goldencup.gr/
Σελίδα Facebook