Πρεμιέρα του Golden Cup στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής!

228

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, το 1ο Mini Golden Cup στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής!
Το υπέροχο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ Αγίου Νικολάου στη Σιθωνία Χαλκιδικής φιλοξένησε το 1ο Mini Golden Cup, ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ για τις κατηγορίες Κ10 και Κ12 .

Η Κ12 του Ηφαιστου Θέρμης πανυγιρίζει!

Οι ομάδες που διακρίθηκαν ήταν οι Αστέρας Αγίου Νικολάου, Φοίνικας Νικήτης, Αετός Βαρβάρας και Ήφαιστος Θέρμης, ο οποίος και κατέκτησε την 1η θέση!

Ο Αετός Βαρβάρας
Η Κ10 του Ηφαιστου Θέρμης με προπονητή τον Χρήστο Γαλάτση
Ο Δημήτρης Βλαχοκώστας παρέδωσε τη φανέλα του Ηφαιστου Θέρμης στον πρόεδρο του Αστέρα Αγίου Νικολάου, Λάκη Τσιμπίδα
Στιγμιότυπο από τους αγώνες
Η Κ12 του Ηφαιστου Θέρμης με το κύπελλο της 1ης θέσης
Ο Παύλος Σαμπανίδης, διευθυντής του ΟΑΣΠΕ, με τους προπονητές του Ηφαιστου Θέρμης, Δημήτρη Βλαχοκώστα και Χρήστο Γαλάτση

Οι αγώνες άρχισαν με τον ήλιο να λάμπει και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, δημιουργώντας δύσκολες συνθήκες για τους νεαρούς αθλητές.
Παρά τη ζέστη, τα παιδιά έδειξαν αξιοθαύμαστη αντοχή και ενθουσιασμό, παίζοντας με πάθος και ζήλο. Κάθε ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Η υποστήριξη των γονέων και των φιλάθλων ήταν εντυπωσιακή. Με χειροκροτήματα και ενθουσιώδεις επευφημίες, οι γονείς στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και δημιουργώντας μια ζεστή και υποστηρικτική ατμόσφαιρα. Ήταν φανερό πως η χαρά και ο ενθουσιασμός δεν περιορίζονταν μόνο στο γήπεδο, αλλά εξαπλώνονταν και στις κερκίδες, κάνοντας το τουρνουά μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε από τον Παύλο Σαμπανίδη, γενικό διευθυντή του ΟΑΣΠΕ μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με όλες τις ομάδες να τιμώνται για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.  Η κ. Δώρα Ιωακειμίδου, υπεύθυνη και πρόεδρος του Οργανισμού εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχία της εκδήλωσης. Οι αθλητές αναχώρησαν από το γήπεδο με χαμόγελα, περήφανοι για την απόδοσή τους και γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

Η Κ12 του Φοίνικα Νικήτης με τη Δώρα Ιωακειμίδου

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ αξίζει στον ΑΣΤΕΡΑ Αγίου Νικολάου και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάκη Τσιμπίδα για την άψογη φιλοξενία τους. Η υποδοχή και η φροντίδα των ανθρώπων του συλλόγου συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά και έδωσαν σε όλους τους συμμετέχοντες μια μοναδική αθλητική εμπειρία.

Το Golden Cup αποτέλεσε τον πρώτο θεσμό που διοργανώθηκε στη Σιθωνία

Η επιτυχία του εγχειρήματος έθεσε τις βάσεις για μελλοντικές αθλητικές εκδηλώσεις στο φιλόξενο Άγιο Νικόλαο. Η θετική ανταπόκριση των ομάδων, των γονέων και των φιλάθλων δείχνει ότι το τουρνουά έχει όλες τις προϋποθέσεις να καθιερωθεί ως θεσμός, εμπνέοντας και ενθαρρύνοντας τα παιδιά να ακολουθήσουν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές για αυτήν την όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου.