Ο Γελαδάρης υπεύθυνος στις Ακαδημίες του Ηρακλή Ζυγού

447

Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε η Ακαδημία του Ηρακλή Νέου Ζυγού καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γελαδάρη, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Δημοσίων σχέσεων της Ακαδημίας.

Το σχετικό δελτίο τύπου του Ηρακλή αναφέρει:

«Καλώς όρισες  “Γέλα”!!
Η ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον τεράστιο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γελαδάρη στη θέση του υπευθύνου ανάπτυξης και δημοσίων σχέσεων! H οικογένεια του Ηρακλή τον καλωσορίζει και τον ευχαριστεί γιατί αποδέχτηκε και αντιλήφθηκε την προοπτική και το όραμα μας!»

Ο «μαθουσάλας», Δημήτρης Γελαδάρης ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει να παίζει, αλλά και να ζει μέσα από το ποδόσφαιρο!

Ο 43χρονος, ο οποίος παράλληλα με το ποδόσφαιρο φοίτησε και σε εσπερινό λύκειο για να πάρει το απολυτήριο του, ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 από την ΑΕΠ Βέροιας, συνέχισε στον Εθνικό Πειραιώς, για να ακολουθήσει μια σπουδαία καριέρα με την φανέλα της Ξάνθης και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Ατρόμητου, Εργοτέλη, Δόξα Δράμας, Βέροια, ξανά στην Δόξα Δράμας, στην Καβάλα και πάλι στη Δόξα σε μια αν μη τι άλλο σπουδαία καριέρα!
Στα 42 του συνέχισε για ακόμη έναν χρόνο να φορά τα ποδοσφαιρικά του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός γηπέδου στην πολύ φιλόδοξη ομάδα της Θάσου, Δόξα Θεολόγου.

Πλέον θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους νεότερους!