Ολυμπιακός: Εκπαιδευτικός κύκλος διατροφής στην Ακαδημία

319

Δυο σημαντικές “δράσεις” που εντάσσονται στον εκπαιδευτικό κύκλο με αντικείμενο την διατροφή έλαβαν χώρα μέσα στην εβδομάδα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Η εργοφυσιολόγος-διατροφολόγος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπεύθυνη για θέματα διατροφής στην Ακαδημία κα Μαρία Λυκομήτρου, είχε συνάντηση με τους προπονητές της Ακαδημίας κατά την διάρκεια της οποίας τους επεσήμανε τις παραμέτρους που πρέπει να προσέξουν για να μην υπάρχουν προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές στο θέμα της διατροφής.

Παράλληλα η συνεργάτης της Ακαδημίας διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου, είχε ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς των ομάδων της Κ-13 και της Κ-14, για να τους ευαισθητοποιήσει πάνω στο κρίσιμο ζήτημα της διατροφής αλλά και για ν’ ακούσει τις ερωτήσεις και τα προβλήματα τους.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος της διατροφής έχει ανοίξει από την αρχή της σεζόν με συναντήσεις με τα παιδιά της Ακαδημίας τα οποία καθημερινά παρακολουθούνται και ελέγχονται από την κα Λυκομήτρου πάντα με την βοήθεια των προπονητών όλων των ομάδων μας.