SL K17: Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς 5-1

365

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 5-1 τον Πλατανιά στην Τρίπολη την Κυριακή (7/5) και σφράγισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ17. Η πρόκριση του Αστέρα είναι η δεύτερη μέσα σε τρία χρόνια.

Τα γκολ για την ομάδα του Αστέρα πέτυχαν οι: Κάρδαρης (2), Μαρίνος (2) και Γλέζος.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στη τελευταία θέση του Νότιου Ομίλου με 5 βαθμούς, ενώ άντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης “σκαρφάλωσε” στη 2η θέση συγκεντρώνοντας 55 πόντους.

Οι θέσεις για το Final 4 έχουν κλείσει με τις ομάδες: Ξάνθη ,ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης. Ο πρώτος του κάθε ομίλου, θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του απέναντι ομίλου.

Συγχαρητήρια μοίρασε ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος στην Κ17 για την πρόκριση της στο Final 4 του πρωταθλήματος Υποδομών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως περιμένει το τρόπαιο να έρθει στην Τρίπολη.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου:

“Μετά από μία επίπονη και δύσκολη σεζόν, τα παιδιά των ακαδημιών ήρθαν να αναπτερώσουν το ηθικό μας και κυρίως να δικαιώσουν τα όνειρα των ιδιοκτητών του Αστέρα, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη, για έναν ακόμη πιο λαμπρό Αστέρα στο μέλλον με ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα μας. Βέβαια, έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί ότι αυτή η επιτυχία είναι μόνο αρχή και να έχει ανάλογη συνέχεια.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να τονίσω στα ίδια τα παιδιά ότι το ταλέντο τους πρέπει να συνδυαστεί με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, προκειμένου να έχουν την ποδοσφαιρική εξέλιξη που όλοι επιθυμούμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Κ17 του Αστέρα μας και ελπίζουμε αυτό το FINAL 4 να έρθει στην Τρίπολη!”

Αστέρας Τρίπολης: Τσιμόπουλος, Τσέκος, Φωτόπουλος, Ζορμπάς, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Κάρδαρης, Γλέζος, Τζίμας Κανελλόπουλος, Μαρίνος, (Ντίνε, Κωτσόπουλος, Μπικάκου, Σταματίου, Διαμαντόπουλος).

Πλατανιάς: Χνάρης, Γιακουμάκης, Μαρουλάκης, Σαρρής, Ψαρουδάκης, Βρέττο, Τζουγκράκης, Μαλανδράκης, Σταυρουλάκης, Αναστασόπουος, Ντόι, (Μαράκης, Αργυρουδάκης, Κομισόπουλος, Αναγνωστόπουλος).