Παίρνει παίκτη από την Τσέλσι η Λίβερπουλ!

269

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως θα ολοκληρώσει τις προσεχείς ημέρες η Λίβερπουλ! Οι κόκκινοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι.

Ο λόγος για τον 19χρονο Ντομινίκ Σολάνκε,ο οποίος μετά από 12 χρόνια θα αποχαιρετήσει τους «μπλε»!

Ο 19χρονος επιθετικός  είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αγγλίας. Πέρσι η Τσέλσι τον έστειλε δανεικό στη Φίτεσε με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των Άγγλων. Ο νεαρός Άγγλος είχε μία αρκετά ικανοποιητική σεζόν με την ομάδα του καθώς έγραψε στο κοντέρ του 25 συμμετοχές και 7 γκολ! Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να πείσει τον Κόντε με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να μπει στο κόλπο της απόκτησης του.

Ο Άγγλος άσος που έχει καταγωγή από τη Νιγηρία, δεν αγωνίστηκε λεπτό στην Premier League και έπαιξε πέντε ματς με την U23 του συλλόγου, πριν συμφωνήσει προφορικά για τη Λίβερπουλ για μεταγραφή στο τέλος της σεζόν.

Πάντως και στη Λίβερπουλ, αναμένεται να ενσωματωθεί πρώτα στην U23 του συλλόγου πριν κληθεί από τον Γιούργκεν Κλοπ στην πρώτη ομάδα!