Πικρία παρά την ισοπαλία για τους Νέους του Ολυμπιακού

310

Οι Νέοι του Ολυμπιακού πήραν το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-2) στην πρεμιέρα του UEFA Youth League.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να προηγήθηκαν 2-0 κόντρα στους Πορτογάλους αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος και αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Κωστανάσιος ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λάμπρου με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης οι παίκτες του Βούζα έδειξαν σημάδια κόπωσης με αποτέλεσμα ο Λούις να μειώσει σε 2-1 στο 47′ ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 76′ ο Μπαλντέ, όταν έκλεψε την μπάλα και σε σέντρα που έκανε είχε την τύχη με το μέρος του και αφού πρώτα βρήκε το δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Σκαφίδα.

 

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Σκαφίδας, Αγιώτης, Λάμπρου, Γαλούπης (29΄λ. τρ. Γαλούπης), Χατζηιωαννίδης (81′ Νεοφυτίδης), Πέιος, Ξενιτίδης, Τσερκώνης, Βρουσάι, Κωστανάσιος, Βοΐλης (46′ Τσιριγώτης).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Τιάγκο Φερνάντες): Μαξιμιάνο, Ντιαλό, Ριτσιούλι, Κόντε, Μπραγκάντσα, Φερέιρα, (88′ Μέντες), Λουίς, Λέαο, Καμπράλ, Κορέιρα, Ολιβέϊρα (34′ Μπαλντέ).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας μετά τη λήξη της αναμέτρησης σημείωσε:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα για την απόδοση της. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κρατήσαμε την ισοπαλία.

Είδαμε ότι η Σπόρτινκ είναι μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στον κόσμο. Έχει σπουδαίους παίκτες τους οποίους όμως κοιτάξαμε στα μάτια. Είναι αρχή ακόμη και τα παιδιά θα βρουν τον δρόμο τους. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου ανήκει. Στην ελίτ της Ευρώπης.

Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, Έχουμε ακόμη πέντε τελικούς στον όμιλο μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προχωρήσουμε”.