Τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ο Κοκολάκης!

479

Το πόστο του τεχνικού διευθυντή και του διευθυντή τμήματος scouting των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Αθήνα ανατέθηκε στον Γιώργο Κοκολάκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Sporting CP–Χαλάνδρι ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Γιώργο Κοκολάκη, o οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, καθώς και διευθυντή του τμήματος scouting της ακαδημίας.

Ο κύριος Κοκολάκης, στο αποκορύφωμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας διετέλεσε για  10 χρόνια παίκτης  του  Ολυμπιακού,  κατακτώντας 5 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο  και  2supercups.

Εργάστηκε για  9  ολόκληρα χρόνια ως scouter  σε όλες τις εθνικές ομάδες, ενώ τα τελευταία  6 χρόνια εργάστηκε ως scouter του Ολυμπιακού αναδεικνύοντας έναν εντυπωσιακό αριθμό ταλέντων.

Σαν πρώτος προπονητής, έχει εργαστεί για ένα χρόνο στην κ-17 του Ολυμπιακού. Γνωρίζοντας πολύ καλά πως η επιμόρφωση δε σταματάει ποτέ,  ο κύριος Κοκολάκης αποφάσισε να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, και να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, δεχόμενος την κατάλληλη εκπαίδευση και καθοδήγηση από τους ανθρώπους της Sporting Clubede Portugal.

Αμεσος συνεργάτης του κυρίου Κοκολάκη θα είναι ο κύριος  Σταμέλος Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι ο πρώτος  Ελληνας προπονητής που εργάστηκε για 2 χρόνια σε σχολή της Sporting CP στην Πορτογαλία, έχοντας μάλιστα συνεργαστεί με νεαρούς αθλητές που αποτελούν σήμερα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων της “Academia Sporting”στο Alcochete.

Πιο συγκεκριμένα,3 από τους ποδοσφαιριστές του κυρίου Σταμελου την περασμένη σεζον, αγωνίζονται σημερα στην αγωνιστική ακαδημία της Sporting Clubede Portugal.

Ανακοινώνεται επίσης η έναρξη συνεργασίας με τον κύριο Μπουλούκο Γιάννη. Ο κύριος Μπουλούκος είναι παιδαγωγός και θα βρίσκεται σε  συνεχή επαφή τόσο με τους τεχνικούς,  όσο και με τα παιδιά της ακαδημίας, με σκοπό την αντιμετώπιση και επίλυση ζητημάτων παιδαγωγικού χαρακτήρα».