SL K17: Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2

330

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γλυνό, ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League K17 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και ανταμείφθηκαν για αυτό, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό με τον Γλυνό. Ο ίδιος παίκτης με την συμπλήρωση 28 λεπτών διπλασίασε τα τέρματα των “ερυθρόλευκων” που είχαν τις ευκαιρίες να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το προβάδισμά τους.

Τέλος, το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Περιστερίου ήταν να μειώσει με τον Μουρτένη, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ατρόμητος: Κοκολέσης, Καλλιμούκος, Ρίζος, Πολίτης, Γιαννακίδης, Αλτάνης (46′ Καστόρης), Δαχτυλίδης (70′ Σκλιας), Σάσσαλος, Βαγγέλης (59′ Μπουρντένης), Ζούνης (87′ Τσουρουλάς), Σελληνάς (44′ Ρονάλντο). 

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Δολαψάκης, Μαρτίνης, Μικρός, Μποσκουϊδης (46′ Γκοτζαμανίδης), Γλυνός, Τσακίρης (62′ Ντούλος), Νικόλης, Ζαχαράκης (77′ Μπουλάρι), Φέκκας (85′ Γεωργαντής), Ντότης (70′ Μούγιος).