Τριήμερο φεστιβάλ «Όλες για το παιχνίδι» (video)

441

Το μεγαλύτερο πάρτι γυναικείου ποδοσφαίρου στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ «Όλες για το παιχνίδι» (#itsawomansgame), το οποίο οργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΠΣ Μακεδονίας και την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» και της δράσης «Λύσε τη σιωπή».

Η κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε αγωνιστικό χώρο με το γήπεδο τεχνητού χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε επί τόπου και αυτός σε χώρο αναψυχής για δεκάδες κορίτσια!

Στα ψυχοκινητικά παιχνίδια και στα παιχνίδια ελεύθερου ποδοσφαίρου που διήρκεσαν σχεδόν τρεις ώρες, συμμετείχαν τα επιλεγμένα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αντώνη Πριόνα κορίτσια από συλλόγους όλης της χώρας, τα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φεστιβάλ, οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Μέντεκα, αλλά και δεκάδες κοπέλες που προσήλθαν στην εκδήλωση!

Το ποδοσφαιρικό πάρτι της πλατείας Αριστοτέλους παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών Ομάδων Ζήσης Βρύζας, καθώς και ο Δ/ντης εκπαίδευσης της ΕΠΟ Θωμάς Μεταξάς.

Η εξωστρεφής δράση της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης έκλεισε με zumba για τα κορίτσια και με αναμνηστικά δώρα προς όλες!