SL Κ20: Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-2

406

Με νικητή τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής για την SuperLeague U20 μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και των “ερυθρόλευκων”.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά περιορίστηκαν στο 2-0.

Μόλις στο 2’ ο Κατσούκης κερδίζει πέναλτι αλλά ο Βοϊλης που αναλαμβάνει την εκτέλεση δεν καταφέρνει να νικήσει τον τερματοφύλακα. Στο 21’ μετά από λάθος συνεννόηση με τον τερματοφύλακα του, ο Γεωργάκας στέλνει την μπάλα προς την άδεια εστία της ομάδας του αλλά εκείνη σταματάει στο δοκάρι!

Στο 25΄ο Βοϊλης χάνει τρομερή ευκαιρία να σκοράρει ενώ στη συνέχεια παρά την πίεση του Ολυμπιακού το ημίχρονο τελειώνει χωρίς σκορ. Το 1-0 τελικά ήρθε στο 64’ όταν ο Κωστανάσιος έβαλε εξαιρετική ασίστ και ο Τσερκώνης μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70’ ο Κατσούκης έβγαλε ασίστ στον Κωστανάσιο και με κεφαλιά “έγραψε” το 2-0.

Μετά το τέλος αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΟλυμπιακούΒασίλης Βούζας είπε…

Είναι σημαντικό που κερδίζουμε συνεχώς παίκτες. Η ομάδα ήταν πολύ καλή κατά διαστήματα και θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει τελειώσει από τα πρώτα λεπτά. Δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τσεκάρουμε τα πάντα”.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Διονέλλης, Γεωργάκας (67’ Γεωργακόπουλος), Σαβουλίδης, Ματάι, Παππάς, Κατσάρας, Καριμπίδης (65΄ Γιαούπι), Σαρηγιάννης, Μεσσήνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Δήμος, Γαλούπης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης (71’ Φυτόπουλος), Κωστανάσιος (75’ Ζιάκας), Ξενιτίδης, Βοϊλης, Κατσούκης, Τσερκώνης (77’ Τσιριγώτης).