Κοντά σε μία ακόμη διάκριση η Εθνική Νέων

561

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 3-1 κόντρα στην Γαλλία και προκρίθηκε στον ημιτελικό των Μεσογειακών Αγώνων που διεξάγονται στην Ταραγόνα! Οι ταλαντούχοι Έλληνες άσοι έπαιξαν με απίστευτο πάθος και δύναμη.

Τα ταλέντα του Γιάννη Γκούμα και των συνεργατών του Λάμπρου Σπίντζουκαι Σπύρο Λιβαθινού ονειρεύονται πλεόν την κατάκτηση ενός μεταλλίου, απόλυτα δίκαια αφού άφησαν εκτός τετράδας την Γαλλία που ήταν φαβορι για το χρυσό.Η Εθνική Νέων έδωσε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε την νίκη σ’ ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στο φινάλε. Ο Εμμανουηλίδης (γεννημένος 24/10/2000, επιθετικός του Παναθηναϊκού) άνοιξε το σκορ για την «γαλανόλευκη» στο 48’, όμως οι Γάλλοι απάντησαν (1-1) με γκολ του Γκασάμα (75’). Στο φινάλε μίλησε η επιμονή της Εθνικής Νέων, η οποία κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και με γκολ των Γκαργκαλατζίδη (γεννημένος 12/4/2000, επιθετικός του ΠΑΟΚ) και Βοΐλη (γεννημένος 26/5/2000, φορ του Ολυμπιακού).Την Πέμπτη η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ιταλία με στόχο την πρόκριση στον τελικό για να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο!

Η 11αδα:(Γκούμας),Νικοπολίδης, Γαλούπης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μελιόπουλος, Τσερκώνης, Εμμανουηλίδης, Σαρδέλης, Ιωαννίδης, Γκαργκαλατζίδης. Αλλαγή έπαιξαν οι Σκεντεράι, Μαχαίρας, Βοΐλης.