Θύμα bullying o Εμπαπέ…;

518

Το τρομερό παιδί του Γαλλικού Ποδοσφαίρου Κίλιαν Εμπαπέ μοιάζει να ζει το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο τον τελευταίο χρόνο!Έγινε η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου κάνοντας το βήμα από την Μονακό στην Παρί, κατέκτησε νταμπλ στην Γαλλία και στο Μουντιάλ έχει πάρει από το χέρι την Εθνική ομάδα του και την οδηγεί στον θρίαμβο.

Αν οι «τρικολόρ» καταφέρουν να κατακτήσουν το Μουντιάλ, ο νεαρός Γάλλος γίνεται αυτομάτως φαβορί για να σπάσει το μονοπώλιο Μέσι-Ρονάλντο στην Χρυσή Μπάλα.Όμως, όπως φαίνεται δεν είναι όλα ρόδινα στην ζωή του 19χρονου υπερταλαντούχου επιθετικού. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της El Pais, πίσω στην πατρίδα οι γονείς του Εμπαπέ ανησυχούν πολύ για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο γιος τους στο Παρίσι.Όχι από την διοίκηση της ομάδας ή το τεχνικό επιτελείο, αλλά από τους Βραζιλιάνους συμπαίκτες του Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες οι οποίοι παρουσιάζονται να κάνουν bullying στον νεαρό Γάλλο!

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου ο πατέρας του Εμπαπέ είναι «…σοκαρισμένος από τον τρόπο που ο Νεϊμάρ συμπεριφέρεται στον γιο του στα αποδυτήρια». Υπενθυμίζεται ότι στο κοινό τους ξεκίνημα στην Παρί, ο Νεϊμάρ σαν μεγάλος αδερφός είχε πάρει υπό την προστασία του τον Εμπαπέ, ωστόσο πλέον οι σχέσεις τους έχουν πάει στο άλλο άκρο.Η μητέρα δε του Γάλλου (έχει παίξει χάντμπολ σε υψηλό επίπεδο) ανησυχεί επίσης και την ενοχλεί η παρατεταμένη χρήση του προσωνύμιου Ντονατέλο (Χελωνονιτζάκια) που έχουν «κολλήσει» τα δύο γνωστά πειραχτήρια Βραζιλιάνοι στον γιο της. Νωρίτερα στην σεζόν στα γενέθλια του Εμπαπέ, ο συμπατριώτης των Νεϊμάρ και Άλβες, Τιάγκο Σίλβα είχε κάνει δώρο-έκπληξη στον μικρό μια μάσκα Ντονατέλο  στήνοντας μια καλομελετημένη φάρσα στα αποδυτήρια.

Όμως, το αστείο φαίνεται ότι παρατράβηξε και ο Εμπαπέ που αρχικά είχε δεχθεί με χαμόγελο τις πλάκες των μεγαλύτερων ηλικιακά συμπαικτών του, άρχισε να δυσανασχετεί.Παρ’ όλα αυτά οι Βραζιλιάνοι συνέχισαν να αστειεύονται σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του Γάλλου και κάπου εκεί η σχέση του με τον Νεϊμάρ χάλασε τελείως. Μάλιστα η κόντρα τους μεταφέρθηκε και στο γήπεδο.Αποκορύφωμα ήταν ένα παιχνίδι κόντρα στην Τουλούζ τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν υπήρξε θερμό επεισόδιο στα αποδυτήρια με τον πιτσιρικά Γάλλο να εκφράζει την δυσαρέσκεια του που σκοπίμως δεν του έδινε την μπάλα.Λίγο νωρίτερα απ’ αυτό, ο Νεϊμάρ ακούγεται σε video μετά το 5-0 της Παρί επί της Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ να λέει απευθυνόμενος στον Εμπαπέ: «Ντονατέλο, έχω πίτσα! Φάε λίγη!».

Διόλου τυχαίο δεν ήταν επίσης το ειρωνικό post του Ντάνι Άλβες μετά τα δύο γκολ που σκόραρε ο Εμπαπέ στο 4-3 επί της Αργεντινής. Ο 19χρονος Γάλλος σημείωσε δύο γκολ και γενικά ταλαιπώρησε πολύ με την ταχύτητά του την άμυνα της Αργεντινής. Ο Βραζιλιάνος μπακ που λόγω τραυματισμού έχασε το Μουντιάλ, θέλησε να πειράξει τους παραδοσιακούς αντιπάλους της σελεσάο ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Ντονατέλο με σχόλιο: «Ο Ντονατέλο είναι γρήγορος έτσι;»…