SL Κ20: Λάρισα-Παναιτωλικός 1-2

-

Την πρώτη της ήττα από τον καιρό που ανέλαβε ο Βασίλης Μπακογιάννης δέχθηκε η Λάρισα, αφού έχασε εντός έδρας με 2-1 από τον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League K20.

Οι “βυσσινί” προηγήθηκαν με τον Κυρμιτσή στο 41′, αλλά οι φιλοξενούμενοι με τον Λιάβα έφεραν το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και οδηγήθηκαν ισόπαλοι στα αποδυτήρια.

Όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραζόντουσαν τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο τα “Καναρίνια” ξανά σκόραραν, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργούση και πήραν μια σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Λάρισα: Μπιντσής, Φωτόπουλος (71′ Λαβαντσιώτης), Κυρμιτσής, Καραθάνος, Μπιγκάνος, Νούσιος, Καραμπίνας, Τάρτας, Μουξιός (61′ Μασούρας), Χατζής (80′ Κουτσούκης), Καλούσης.

Παναιτωλικός: Δαράβαλης, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης 78’ Θώδης), Νταλακούρας (90’ Ντόβας), Γεωργούσης, Αλομπισάτ (35’ λ.τ. Πατίλας), Λιάβας.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories