...

SL K15: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0

-

Σ’ αγώνα της 7ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη την Κυριακή (27/11) στα Βριλήσσια, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό.

Στο 11′ ο Ασλανίδης βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, αλλά ο Καλαργύρης απέκρουσε το χτύπημα του Γιαννόπουλου. Στο 13′ όμως μετά από λάθος του Καλαργύρη,  ο Κάτσικας με πλασέ από κοντά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι προς το τέλος του ημιχρόνου όταν η κεφαλιά του Γούλα σε άδειο τέρμα έφυγε άουτ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, μετά από το παιχνίδι σημείωσε:
“Μετά από το γκολ που δεχτήκαμε είναι αλήθεια ότι τα παιδιά προσπάθησαν πολύ για να ισοφαρίσουν και να διεκδικήσουν τη νίκη αλλά δεν ολοκληρώσαμε τις φάσεις όπως θα θέλαμε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με στόχο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών και με υπομονή θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα”.

 

Συνθέσεις:

ΑΕΚ: Καλούδης, Πανταζέλος, Μουζουράκης, Θεοδώρου, Νικολόπουλος, Καρβουνιάρης, Κουρέας, Γιαννόπουλος, Κάτσικας, Γεωργόπουλος, Γκίνι.
Έπαιξαν και οι: Γκιόκα, Τσερικλός, Δημητρίου, Γεωργόπουλος, Παπαγγέλης.

Ολυμπιακός: Καλαργύρης, Τζόρβας, Κεραμίδας (65′ Καρακώστας), Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας, Τόλιος (46′ Τζανετής), Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουρλής (50′ Νικόλης), Παπαγεωργίου (55΄Αρσενίδης).

Share this article

Recent posts

Google search engine