Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-0 τη Λαμία το Σάββατο (28/10) στο Δημοτικό Φραντζή, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ17.
Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Θεοδωρίδης στο 26’, έπειτα από ασίστ του Βρακά και για το 2-0 στο 60’ αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Θεοδωρίδη να πασάρει και τον Βρακά να εκτελεί. Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε στο 64’ ο Παναγιώτου, μετά από ασίστ του Γρόσδη και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Βρακάς στο 68’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Λαμία (Αποστόλης Καραπλής): Τσίτζιρας, Γιαννακάκος, Καρακώστας, Σταθαράς, Πάντος, Ντίτσας, Νικολόπουλος, Καβαλάρης, Γεμενής, Καρβέλης, Πουρνάρας.
ΠΑΟΚ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Ταλιχμανίδης, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Τάχατος (78’ Μαρμαρίδης), Βουτσάς, Βρακάς, Θεοδωρίδης Δημ. (78’ Αλτιντζής), Ξιφιλίνος (65’ Μπούμπας), Τσιάκαλος (57’ Γρόσδης), Πουρναράς (78’ Κορέας).