...

SL K17: Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-4

-

Ο Ατρόμητος επικράτησε του Πανιωνίου στο γήπεδο της Αργυρούπολης με 2-4, την Τετάρτη (26/4) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Κ17.

Ο Διακογεωργίου άνοιξε το σκορ με σουτ στο 24′ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Φραντζέσκος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Περιστερίου με απευθείας χτύπημα φαουλ στο 37′. Πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Λαχανάς πλήγωσε για τρίτη φορά τον Πανιώνιο στο 40′ με πλασέ.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε 1-3. Η ομάδα του Περιστερίου δεν έμεινε στα τρία  τέρματα καθώς πέτυχε και 4ο στο 80′ με πλασέ του Μπουρντένη. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια διαμόρφωσαν το τελικό 2-4.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: – Αναμένεται

Ατρόμητος: Κοσκινάς, Πατσίκας, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Βιταλιώτης, Φραντζέσκος, Χοχλαστός, Διακογεωργίου, Αυγουστατος, Κολινιάτης, Λαχανάς (Μπουρντένης, Ζούνης, Ξενοπανάγος, Πολίτης, Κάστωρης).

Share this article

Recent posts

Google search engine