SL K17: ΠΑΟΚ-Ξάνθη 3-1

-

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, όπου κέρδισε με 3-1 την Ξάνθη στο Αθλητικό κέντρο Λόλας το Σάββατο (11/11), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ17. 

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Πουρναράς εκμεταλλεύτηκε λάθος την αντίπαλης άμυνας και σούταρε για το 1-0. Η Ξάνθη ισοφάρισε στο 32′ με τον Κοτόπουλο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η επικράτηση του ΠΑΟΚ ήταν καθολική, ειδικά μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή της ακριτικής ομάδας. Το 2-1 έκανε ο Κορέας στο 79′ με πλασέ, έπειτα από ασίστ του Βρακά και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Παναγιώτου στο 88′, μετά από κόρνερ του Σαπουντζή.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Μπαλωμένος, Τάχατος (62′ Σπαρτιάτης), Παναγιώτου, Καλτσίδης (62΄Μουτζούρης), Γρόσδης (80′ Σαπουντζής), Βουτσάς, Καραμπέρης, Βρακάς, Πουρναράς, Αλτιντζής (45΄Κορέας), Ξιφιλίνος (73′ Αβεντισιάν).

Ξάνθη (Κώστας Μπεδρελής): Τασίδης, Γκατζόγιας (65′ Τσιεγγελίδης), Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Ισμέτ (55′ λ.τρ. Κιούπης), Πασσαλής, Μανίσογλου (85′ Κωστεράλλης), Γράβας, Κοτόπουλος, Τσιλιγγίρης (75′ Τσιτσεκίδης), Κακουλίδης (46′ Ποδάρας).

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories