O ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη με σκορ 4-2 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΣ το Σάββατο (13/5), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Σούπερ Λιγκ Κ17.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31′ με τον Λιάππη. Ο Γιωτάκης του πέρασε την μπάλα, ο Λιάππης κοντρόλαρε και με ένα υπέροχο γυριστό έκανε το 1-0. Ο Μελιόπουλος 3′ αργότερα σκόραρε με κεφαλιά κάνοντας το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ ο Γώγος με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα των Ιωαννίνων. Τρία λεπτά αργότερα ο Λώλης έκανε το 3-1. Η Ξάνθη μείωσε σε 3-2 στο 65′ με τον Κιούπη. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Λώλης.
Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή τερμάτισαν στην 2η θέση της βαθμολογίας του Βόρειου ομίλου με 64 βαθμούς και θα αντιμετωπίσουν τον 1ο της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου Αστέρα Τρίπολης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Πατσιούρας, Μέγας, Οικονόμου (72′ Λέκκας), Κώπας, Γώγος, Τσούνης, Λιάππης, Εμβραϊζόγλου, Λώλης (84′ Πλατιάς), Παπαδόπουλος (87′ Σαββίδης), Γιωτάκης (58′ Μπέλλας)
Ξάνθη (Κώστας Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Θυμιάνης, Λεωντσάκος (65′ Κιούπης), Θεοφυλάκης (80′ Ισμέτ), Τενεκές, Μελιόπουλος, Γράβας (60′ Ποδάρας), Τσιτσεκίδης (70′ Δουλγέρης), Σπυριδωνίδης (70′ Σουλεϊμάν), Τριανταφύλλου, Ιωάννου.