SL K20: Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 6-0

-

Με το εκκωφαντικό 6-0 διέλυσε τον Απόλλων Σμύρνης η Ξάνθη στο γήπεδο της για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League K20. Χάρις αυτή τη νίκη η θρακική ομάδα αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ η “Ελαφρά Ταξιαρχία” παρέμεινε στην προτελευταία.

Οι Ακρίτες άνοιξαν το χορό των τερμάτων μόλις στο 7′ με τον Γιανναράκη, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αγγελόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το ρεσιτάλ τους στο σκοράρισμα και πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος. με τον Ιωάννου να πετυχαίνει το 3-0. Ο Πατσιώρας ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές και το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε από τον Γιανναράκη στο 72′.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ξάνθη: Ζουρνατζίδης, Πεταλωτής, Γιανναράκης, Χασάνογλου (60′ Γκατζόγιας), Τριανταφύλλου, Τσάπαρης, Αγγελόπουλος (55′ Γκίκα), Δουλγέρης, Καλογιάννης (46′ Πατσιώρας), Ιωάννου

Απόλλων Σμύρνης: Σταματίου, Διονέλλης, Παπακωνσταντίνου, Γεωργάκας, Τσαβουλίδης, Κατσάρας, Γιαούπη, Σαχσανίδης, Βλάχος, Μεσσήνης, Καρυμπίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Πατσίλης, Μεντί, Σωτηρόπουλος.

 

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories