Ισόπαλες (1-1) αναδείχθηκαν οι ομάδες Κ20 της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League K20, στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.
Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, η ΑΕΚ μπήκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Πάρη Μπάμπη στο 49′. Ο φορμαρισμένος Αστέρας απάντησε στο 61′ με τον Μαρίνο.
Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας τις μέτριες εμφανίσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να προσπεράσουν τον Πανιώνιο που “γκέλαρε” στην έδρα του, και έτσι βρίσκονται ακόμα στην 5η θέση.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΕΚ: Γκίνης, Ασπρογιάννης, Ψάνης (75′ Μπότος) Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Σαρδέλης, Μπάμπης, Αντωνίου, Μούλτσιας (62′ Σταμούλης) Γιούσης, Σπηλιώτης (85′ Χριστόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Ζήσης, Φωτόπουλος (76′ Κάρδαρης) Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Μαρίνος, Τσέκος, Κανελλόπουλος (87′ Ασημάκης) Νικολακόπουλος, Γλέζος, Σουμά (46′ Γλέζος).